• Bram & Els zelfbouwers
Maak je eigen droomwoning

Zelfbouwen

in De Nijverheid

In de Nijverheid Leiden bouwen 24 zelfbouwers een nieuwe woning. Voor henzelf, voor hun gezin, en ze beginnen allemaal met het heien van palen en het leggen van de fundering. De huizen zelf zijn straks allemaal anders, door eigen architecten ontworpen en door verschillende aannemers gebouwd. Zo zien we houten casco’s omhoog rijzen of stenen vakkundig omhoog gestapeld worden. Iedereen heeft hier zelf de regie op gevoerd.

In 2019 begon het avontuur voor de zelfbouwers van De Nijverheid. In mei werden alle kavels in optie genomen en begin 2020 waren alle kavels verkocht. In de zomer begon de eerste pionier op kavel 6 met het bouwen van zijn unieke woning. En nu, enkele maanden later, zie elke maand weer nieuwe huizen de grond uit schieten. Het wordt een uniek wijkje, met zelfbouwers die straks ontzettend trots mogen zijn op wat zij hebben neergezet!

Lees hier de
Bouwverhalen
Bewoners aan het woord
Schets Nijverheid

Zo ziet het er straks uit!

Het is nog maar een schets, maar op basis van de ingediende tekeningen van de zelfbouwers, komt het zelfbouwwijkje er straks zo uit te zien. 24 verschillende ontwerpen, aan elkaar. We proberen zoveel mogelijk de nieuwe ontwikkelingen bij te houden en met foto’s en verhalen te delen. Fiets of rij er zelf ook een keertje langs om de bouw te volgen. Echt stoer om te zien!

Contact

  • Verkoopcoach Steenvlinder
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 070 - 444 98 94
  • → Privacyverklaring